Over ons

Wiebox makelaars zijn altijd bereikbaar, ook in het weekend. Dat is geen reclamekreet, maar realiteit. Huizen verkopen en aankopen doe je immers samen!

Wij zijn Theo Boxelaar en Charlotte de Wied. Wij zijn Wiebox makelaars.

De makelaar in Gorinchem en Dordrecht.

Stel, je wandelt op zondag met de hond langs een huis dat te koop staat en je denkt: ‘Die wil ik wel bezichtigen’, dan is het toch vanzelfsprekend dat je even appt met de makelaar en vraagt of het uitkomt dat je nu even naar binnenstapt.

Helaas laat de dagelijkse praktijk nog weleens te wensen over. Spontane bezichtigingen gebeuren zelden. Je bent vaak afhankelijk van de betreffende makelaar die meestal in het weekend niet bereikbaar is! Dat willen wij veranderen. Wij nemen de klant in elk opzicht serieus. Alle vragen worden serieus genomen, wij zijn transparant en geven altijd feedback. De tijd is voorbij dat een makelaar op een voetstuk staat omdat hij alle kennis in huis heeft. Verkopen en kopen doen we samen!

Laagdrempelig

Door onze laagdrempeligheid zijn we toegankelijk voor iedereen. Of je nu een starter bent, een gezin, een ouder stel dat luxer wil wonen of iemand die na veertig jaar huren de stap durft te nemen om te gaan kopen. U voelt zich thuis bij ons. Ons kantoor richten we dan ook in als een gezellige woonkamer met een apart speelhoekje voor de kinderen. Een huis kopen is een zakelijke transactie, maar heeft ook te maken met gevoel. Je koopt misschien twee of drie keer in je leven een huis. Dan is het prettig als ook je gevoel zegt dat het klopt.

Woonstyling

Een goede marketing en een uitstekende website met professionele fotografie maken deel uit van onze full service pakket. De woonstyling kan gerealiseerd worden door bijvoorbeeld het huren van schilderijen en het neerzetten van bruikleenmeubels. Ook hebben wij afspraken gemaakt met derden om eventueel uw huis voor een zachte prijs op te knappen. Wiebox makelaars maakt zo het kopen en verkopen aantrekkelijker!

Hypotheken

We waren al wat langer plannen om ons dienstenpakket verder uit te breiden en daarvoor was op de oude locatie te weinig ruimte. Met gepaste trots kunnen wij melden dat wij met ingang van heden een hypotheek visie gestart zijn. De klant kan nu bij ons terecht voor het complete plaatje. Heel vaak krijgen wij de vraag of wij ook de hypotheek kunnen regelen. Wij zijn blij dat wij deze service nu kunnen bieden. Hypotheek Visie Dordrecht en Gorinchem heeft in ons pand de beschikking over eigen spreekkamers. Erkend hypotheekadviseur Hans Hack, die al jaren bij deze organisatie werkzaam is, wil zijn kennis graag met ons delen en komt ons kantoor versterken. Daarnaast zijn wij op zoek naar een erkend hypotheekadviseur die de juiste drive heeft om Wiebox makelaars en Hypotheek Visie op een hoger plan te brengen.

Het hypotheekadvies van Hypotheek Visie gaat veel verder dan alleen kijken naar wie de laagste rente biedt. Premies, rentes en voorwaarden worden vergeleken en ook de kleine lettertjes worden gelezen, Kortom, alle voor- en nadelen worden tegen elkaar afgewogen. Tevens wordt onderzocht welke hypotheek het beste aansluit bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden van de hypotheeknemer. Hierbij komen vragen aan de orde als 'hoeveel kan ik lenen als ik een bestaande of nieuwe woning koop, mijn woning wil verbouwen of mijn eerste eigen huis koop'. Belangstellenden nodigen wij graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Wiebox makelaars Gorinchem  
Westwagenstraat 47  
4102 HE Gorinchem  
tel 0183763824

Wiebox makelaars Dordrecht
Johan de Wittstraat 162 C
3311 KJ Dordrecht 
tel 0782060311