Over ons

Gedreven, to the point, transparant, laagdrempelig. Maak kennis met de vele kwaliteiten van familiebedrijf Wiebox makelaars, bestaande uit Theo Boxelaar en Charlotte de Wied. Al vele jaren is Wiebox makelaars een gevestigde naam in Gorinchem en omgeving. Het totaalpakket van het makelaarskantoor is zo’n succes dat groei niet kon uitblijven. Een ideale combi, zo hebben vele tevreden klanten al ervaren.

We voelen ons hier thuis”, In 2016 hebben wij Wiebox makelaars opgericht. Een vliegende start volgde. De vele pluspunten van Wiebox makelaars blijven niet onopgemerkt. Het samen met de klant gaan voor een maximaal succes, “wij hebben een adviserende rol”, wordt gewaardeerd, net als de gewaarborgde kwaliteit. Maar eveneens heel belangrijk: “wij krijgen een woning het snelst verkocht tegen de hoogste prijs”, zo weten wij uit ervaring. Vele slimme middelen worden ingezet zoals websites en social media. “Een woning zetten wij op veertien websites! Daarnaast maken we gebruik van kanalen als twitter, Facebook, marktplaats en zelfs YouTube.” Een werkwijze die bijzonder hoge, zo niet de hoogste, kijkscores oplevert en daaraan gekoppeld een snelle verkoop.

Wij zijn Wiebox makelaars.

De makelaar in Gorinchem en omstreken.

Stel, je wandelt op zondag met de hond langs een huis dat te koop staat en je denkt: ‘Die wil ik wel bezichtigen’, dan is het toch vanzelfsprekend dat je even appt met de makelaar en vraagt of het uitkomt dat je nu even naar binnenstapt.

Helaas laat de dagelijkse praktijk nog weleens te wensen over. Spontane bezichtigingen gebeuren zelden. Je bent vaak afhankelijk van de betreffende makelaar die meestal in het weekend niet bereikbaar is! Dat willen wij veranderen. Wij nemen de klant in elk opzicht serieus. Alle vragen worden serieus genomen, wij zijn transparant en geven altijd feedback. De tijd is voorbij dat een makelaar op een voetstuk staat omdat hij alle kennis in huis heeft. Verkopen en kopen doen we samen!

Laagdrempelig

Door onze laagdrempeligheid zijn we toegankelijk voor iedereen. Of je nu een starter bent, een gezin, een ouder stel dat luxer wil wonen of iemand die na veertig jaar huren de stap durft te nemen om te gaan kopen. U voelt zich thuis bij ons. Ons kantoor richten we dan ook in als een gezellige woonkamer met een apart speelhoekje voor de kinderen. Een huis kopen is een zakelijke transactie, maar heeft ook te maken met gevoel. Je koopt misschien twee of drie keer in je leven een huis. Dan is het prettig als ook je gevoel zegt dat het klopt.

Woonstyling

Een goede marketing en een uitstekende website met professionele fotografie maken deel uit van onze full service pakket. De woonstyling kan gerealiseerd worden door bijvoorbeeld het huren van schilderijen en het neerzetten van bruikleenmeubels. Ook hebben wij afspraken gemaakt met derden om eventueel uw huis voor een zachte prijs op te knappen. Wiebox makelaars maakt zo het kopen en verkopen aantrekkelijker!