Je huis verkopen

Verkoopmakelaar met een effectieve verkoopstrategie    

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Wiebox makelaars heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij jou als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

Om een optimale verkoop te garanderen werkt Wiebox makelaars met persoonlijke aandacht. Dit houdt in dat er altijd de makelaar zelf betrokken is bij de verkoop van je woning. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd.

Wiebox is een dynamisch, flexibel, jong en wij zijn een gedreven makelaars kantoor die alle kopers aanspreekt. Wij werken met de modernste media en zijn zeer actief. Wij verkopen via Twitter, Instagram, YouTube, Markplaats of Facebook, maar ook op de traditionele manieren zoals Funda. Onze papieren verkoop brochures zijn een genot voor het oog en lezen erg prettig. Wij doen er alles aan om de woning te verkopen. Vraag naar de mogelijkheden. Ooit gedacht over stille verkoop? Ja dat doen wij ook.

Jouw huis verkopen doen wij in 4 overzichtelijke fases.

Fase 1: Voorbereiding & onderzoek

Kies je voor Wiebox makelaars dan worden allereerst jouw wensen in kaart gebracht, er worden duidelijke afspraken gemaakt en het verkoop traject wordt stap voor stap uitgelegd. Zo weet je wat wij voor je gaan doen. Naast transparante informatie kun je rekenen op persoonlijke begeleiding: je hebt altijd een aanspreekpunt en kunt altijd vragen stellen. Jouw woning wordt uitvoerig geïnventariseerd in deze fase. De uitspraak “een goede voorbereiding is het halve werk”, geldt zeker voor onze werkwijze. Hierbij worden, indien noodzakelijk, o.a. een kadastraal -, bodemonderzoek en bouwtechnokeuring uitgevoerd. Zo kom je, net als de koper van jouw woning, niet voor onaangename verrassingen te staan. Kortom: Verwachtingen bespreken, heldere afspraken maken en een optimale inventarisatie maken van het object.

Fase 2: Presentatie & prijs

Voordat jouw woning aan de markt gepresenteerd wordt, adviseren wij je graag over de beste verkoopstrategie. De strategie wordt bepaald aan de hand van de vastgestelde vraagprijs van jouw huis. Een goede en opvallende presentatie van jouw huis kan hierbij niet ontbreken. Hierdoor kun je jouw woning optimaal presenteren en de juiste kopers aantrekken.

Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen

Wiebox makelaars richt zich op het aantrekken van serieuze kopers en maakt bezichtigingafspraken. Bij een bezichtiging is een eerste indruk snel gevormd. Om een goede indruk te maken krijg je nuttige tips van Wiebox makelaars om jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk te tonen. De interesse van de kijker wordt na de bezichtiging door middel van een vragenlijst gepeild. Wij houden je via jouw eigen digitale klantendossier op de hoogte. Dankzij een gedegen vooronderzoek is precies duidelijk wat jouw huis waard is. Door een realistische kijk op de vraagprijs en een rationele benadering op de onderhandelingen weet Wiebox makelaars het beste uit de onderhandelingen te halen.

Vanzelfsprekend word je tijdens de onderhandelingsgesprekken op de hoogte gehouden.

Fase 4: Overdracht na de verkoop

Als jouw woning is verkocht zorgen wij voor een correcte en vlotte afhandeling, zodat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen. Wiebox makelaars is pas tevreden over de verkoop als jij ook tevreden bent.

Daarmee staat Wiebox makelaars ook na de aankoop van jouw woning voor je klaar.

Wat kun je van ons verwachten

 • Persoonlijke begeleiding
 • Inventarisatie wensen en mogelijkheden bespreken
 • Bepalen van de vraagprijs
 • Professionele fotoreportage inclusief 360° fotografie
 • Floorplanner plattegrond
 • VideoSlideShow / VideoTour
 • Perfecte marktpositionering
 • Plaatsen online zoals op Funda, Huislijn, Jaap en meer
 • Sociale media campagne
 • Verkoop brochure
 • Interieur advies
 • Verkoop styling
 • Opstellen van contracten t.b.v. verkoop

Bekijk hier onze algemene brochure