Aankoopmakelaar

Hoe gaan we te werk

Jouw droomhuis aankopen doen wij in 4 overzichtelijke fases. Uitgebreid variant.

Of in een verkorte variant. Misschien heb je je huis al gevonden en heb je hulp nodig bij de laatste fase. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Fase 1: Voorbereiden

Wij zullen deze vier aankoopfases hieronder in het kort aan je uitleggen. Allereerst ga je op zoek naar jouw favoriete woning. En zoals je waarschijnlijk weet, is dat niet altijd even gemakkelijk. Daarom helpen wij je graag bij het zoeken van jouw favoriete woning. Wiebox makelaars maakt graag samen met je een selectie van woningen, zodat je deze vervolgens kunt bezichtigen.

Fase 2: Bezichtigen & vergelijken

Als je overdag geen tijd hebt, bieden wij je ook de mogelijkheid om de woningen in de avond of in het weekend te bekijken samen met Wiebox makelaars. Zo weten wij zeker dat er altijd een moment is, dat je je (toekomstige) woning kunt bekijken.

Fase 3: Onderzoek & onderhandelen

Wanneer je daadwerkelijk interesse hebt in een huis, willen wij graag meer weten over de woning. Daarom voert Wiebox makelaars een uitgebreid onderzoek uit naar de woning en eventueel raadpleegt jouw aankoopmakelaar het kadaster en/of laat hij een Bouw- Technokeuring uitvoeren. Als alles aan je en onze voorwaarden voldoet, kom je ontzettend dicht in de buurt bij het kopen van een huis. Het enige wat er nog gedaan dient te worden is onderhandelen over de vraagprijs. Wiebox makelaars heeft een realistische kijk op de vraagprijs. Door zijn ruime ervaring weet Wiebox makelaars het beste uit de onderhandelingen te halen.

Fase 4: Overdracht & na verkoop

Wanneer je jouw droomwoning hebt gekocht richt Wiebox makelaars zich op een correcte en vlotte afhandeling. Zodat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen. Wiebox makelaars maakt het koopcontract op of controleert het document dat de verkopende makelaar heeft opgesteld. Wiebox makelaars is pas tevreden over de aankoop als jij ook tevreden bent.

Daarmee staat Wiebox makelaars ook na de aankoop van jouw woning voor je klaar.

Wat kun je van ons verwachten als je samen met ons je nieuwe droomhuis gaat kopen

  • Persoonlijke begeleiding 24 / 7
  • Inventarisatie woonwensen
  • Marktonderzoek bepalen ideale markt
  • Financieel plan samen opstellen
  • Hypotheek mogelijkheden bespreken en de notariële zaken doornemen 
  • Is de huidige acte nog van toepassing en van deze tijd
  • Bezichtigingen samen uitvoeren
  • Onderhandelingen uitvoeren
  • Opstellen of controleren van contracten t.b.v. de aankoop
  • After sales, het houdt niet op na de aankoop…. Wij blijven in contact

Wil je weten wat het kost klik hier : Courtage aankoop makelaar

Klik hier voor de voorwaarden.