GRATIS WAARDEBEPALING

Neem contact op

GRATIS WAARDEBEPALING van je woning?

Bel, mail of app ons voor een GRATIS waardebepaling 

Wij bieden top service - uitstekende kwaliteit - uitgebreid pakket - aantrekkelijke courtage

Bel voor de mogelijkheden ! of klik hier voor contact het fomulier

Wiebox makelaars  "we doen het samen" 

Een gratis waardebepaling verplicht je tot niets. Het is handig om de marktkennis en de ervaring van Wiebox makelaars te gebruiken om een globale indruk te krijgen van wat jouw huis vandaag zou opbrengen. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten. Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van Wiebox makelaars en de vele voordelen van onze full service.

Bel voor een Gratis waardebepaling !

Wat is een waardebepaling

Bij een waardebepaling krijg je een goede inschatting van de actuele marktwaarde van je woning. Wiebox makelaars komt bij je langs en maakt een inventarisatie van je woning en geeft op basis daarvan mondeling een prijsindicatie van je woning af. Je krijgt hiermee een goede indruk van de verkoopwaarde van je huis.

Wat is mijn huis waard?

Verschil waardebepaling en taxatie

Een waardebepaling is iets anders dan een taxatie. Bij een taxatie wordt de woningwaarde schriftelijk uitgewerkt en onderbouwd in een rapport. Een taxatie wordt uitgevoerd door een erkend taxateur en geeft je verschillende rechten. Zo kun je met een taxatierapport een hypotheek aanvragen of bezwaar maken tegen een WOZ-waardering van je huis. Ook heb je deze nodig bij een aanslag voor erfbelasting of ten tijde van een boedelscheiding.

Bekijk hier onze algemene brochure.