Snel je huis verkopen

Wil je snel je huis verkopen?

Wiebox makelaar verkoopt snel en betrouwbaar.

Wij wonen en werken in Gorinchem, en  daardoor kennen wij de markt heel goed, wij zijn altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen in Gorimchem en omgevingen.  Zoek je een makelaar in Gorinchem en omgeving? We kennen de regio en hebben een groot netwerk met woning zoekende en verkopers. Wij weten als geen ander wat er zicht afspeeld in de regio en bij jou thuis. Om je een goed afvies te geven komen we graag bij je langs. We kijken samen naar de waarde van jouw woning. Samen nemen we het stappenplan door voor de mogelijke verkoop. Dit doen we graag bij jou thuis en dit is gratis en vrijblijvend. Wil je je huis verkopen?  "we doen het samen".

Naast onze eigen kennis makek wij ook gebruik van alle data uit verschillende belangrijke databronnen, door deze te combineren kunnen wij een goede schatting geven van de waarde van je woning. Dit is geen officiële taxatie, maar vormt wel een perfect startpunt voor jouw research. Daarnaast geven we je ook belangrijke informatie over de woning zelf en over vergelijkbare woningen. Onze cijfers worden elke maand opnieuw berekend, zodat je verzekerd bent van een actuele waardebepaling. Kortom, wij gaan gedegen te werk.

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning, of van een woning die je op het oog hebt? Wiebox makelaars helpt je daarbij gratis! Wij hebben een ideale tool waarmee je eenvoudig en kostenloos de waarde van jouw huis kunt berekenen.

Wat is mijn huis waard?

Wat vinden onze klanten van ons?

Als je vooraf wil weten hoe wij het doen? Wat is er dan mooier als je onze klanten zelf vraagt. Wij laten wekelijks onderzoek doen. We vragen onze klanten wat ze van ons vinden. Dit laten we extern uitvoeren om zo open en eerlijk antwoord te krijgen wat ze van ons vinden. Dit geeft een mooie kijk in onze keuken. Daardoor weet je precies wat je aan ons hebt.


Download hier onze brochure