Hypotheek Visie Gorinchem

Er waren al wat langer plannen om ons dienstenpakket verder uit te breiden en daarvoor was op de oude locatie te weinig ruimte. Met gepaste trots kunnen wij melden dat wij met ingang van heden een hypotheek visie gestart zijn. De klant kan nu bij ons terecht voor het complete plaatje.

Heel vaak krijgen wij de vraag of wij ook de hypotheek kunnen regelen. Wij zijn blij dat wij deze service nu kunnen bieden. Hypotheek Visie Gorinchem heeft in ons pand de beschikking over eigen spreekkamers. Erkend hypotheekadviseur Hans Hack die al jaren bij deze organisatie werkzaam is, wil zijn kennis graag met ons delen en komt ons kantoor versterken. Daarnaast zijn wij op zoek naar een erkend hypotheekadviseur die de juiste drive heeft om Wiebox makelaars en Hypotheek Visie Gorinchem op een hoger plan te brengen.

Het hypotheekadvies van Hypotheek Visie gaat veel verder dan alleen kijken naar wie de laagste rente biedt. Premies, rentes en voorwaarden worden vergeleken en ook de kleine lettertjes worden gelezen, Kortom, alle voor- en nadelen worden tegen elkaar afgewogen. Tevens wordt onderzocht welke hypotheek het beste aansluit bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden van de hypotheeknemer. Hierbij komen vragen aan de orde als 'hoeveel kan ik lenen als ik een bestaande of nieuwe woning koop, mijn woning wil verbouwen of mijn eerste eigen huis koop'. Belangstellenden nodigen wij graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wij hebben voor Hypotheek Visie gekozen omdat deze organisatie het begrip kwaliteit al vijfentwintig jaar hoog in het vaandel heeft staan". “De samenwerking met wel 85 banken en andere geldverstrekkers maakt het mogelijk om voor de opdrachtgever de beste hypotheek te regelen. Hypotheek Visie is gespecialiseerd in nieuwbouwhypotheken. Mensen die geïnteresseerd zijn in een nieuwbouwwoning kunnen nu ook bij ons terecht voor een hypotheek. Uiteraard is ook dit kennismakingsgesprek gratis. Daarnaast bieden wij een gratis waardebepaling van de huidige woning aan.

 

Hypotheek Visie Gorinchem
Westwagenstraat 47
4102 HE Gorinchem
tel 0183730620 (rechtstreeks nummer)