Maximaal lenen

Mogelijkheden extra hypotheek

De maximale hypotheek berekening is een indicatie. Blijkt uit de berekening dat het hypotheekbedrag niet hoog genoeg is om een woning naar wens te kunnen kopen? Misschien dat de volgende mogelijkheden kunnen helpen om je droomwoning te kopen:

Ga je voor het eerst een huis kopen dan kan een adviseur voor je nagaan of je in aanmerking komt voor een starterslening.

Stappenplan hypotheekadvies Hypotheek Visie

  1. Informeren en inventariseren: Maak een eerste oriënterende afspraak met een adviseur om je huidige persoonlijke en financiële situatie in kaart te brengen.
  2. Analyseren en adviseren: Lever de benodigde documenten aan. Rentes, voorwaarden en doorlooptijden van vele geldverstrekkers worden door de adviseur vergeleken om het beste product voor jouw situatie te vinden.  
  3. Productkeuze en aanvraag: Samen met je adviseur kies je welke hypotheek het beste bij jou past. De adviseur zet vervolgens de aanvraagprocedure in gang en helpt bij het afsluiten.
  4. Sleuteloverdracht: Je adviseur brengt je op de hoogte wanneer alles rond is. Je kunt een afspraak maken bij de notaris voor de sleuteloverdracht. Gefeliciteerd met je nieuwe huis.


Hypotheek Visie Gorinchem  
Westwagenstraat 47  
4102 HE Gorinchem  
tel 0183730620 (rechtstreeks nummer)  

Hypotheek Visie Dordrecht
Johan de Wittstraat 162 C
3311 KJ Dordrecht 
tel 079 8900650 (rechtstreeks nummer)