Stille verkoop

Wil je je huis te koop aanbieden in stille verkoop. Wat is dan het belangrijkste? Dat je makelaar een groot netwerk heeft en vertrouwelijk met uw gegevens omgaat natuurlijk! Dan ben je bij Wiebox makelaars aan het juiste adres. Maak vrijblijvend een afspraak met ons om over de aanpak van de stille verkoop te praten.

Netwerk

Er komen regelmatig klanten bij ons die hun huis op discrete manier onder de aandacht willen brengen voor een selectie serieuze potentiële kopers. In de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd.

Stille verkoop: plan van aanpak

Heb je een uitzonderlijk monument of een ander bijzonder object, is er weinig haast bij de verkoop of wil je liever niet dat je privé eigendommen op internet verschijnen, dan is stille verkoop een optie voor jou.

Wij zullen samen met je de voors en tegens bespreken en een stappenplan met je doornemen. Transparant, actief en duidelijk. Gaan we voor een verkoopprocedure die in het geheel niet zichtbaar is, of zullen we je huis in beperkte mate promoten (bijvoorbeeld niet op Funda, maar wel via een uitgekiende brochure die we selectief verspreiden).

Neem contact met ons op en wij bespreken met jou hoe wij je pand het beste in stille verkoop onder de aandacht kunnen brengen. Vertrouw daarbij op ons uitgebreide netwerk!

Kernwoorden: stille verkoop, groot netwerk, selectief, serieuze potentiële kopers, vertrouwelijk

Neem contact op