Vakantie woning in Spanje

Zoek je in Spanje, in de Costa Brava een vakantie woning? Wij kunnen u in diverse gebieden mooie luxe vakantie woningen of appartementen aanbieden. Investeren in vakantie woningen? Dat kan ook.

Alle woningen zijn nieuwbouw woningen. Zoekt u een kavel om geheel naar eigen wens iets te laten bouwen, ook dat bestaat tot de mogelijkheden. Wij werken samen met bouwpartners en een gerespecteerde partijen, allemaal Nederlandstalig. Vanaf tekenen tot oplevering. Turn Key investment.

Onze partners zijn al erg lang actief in de Costa Blanca en hebben inmiddels een groot netwerk aan lokale specialisten om hen heen verzameld. Of het nu gaat om het kopen van een oud of nieuw huis, het verbouwen of verhuren van uw woning, Wiebox makelaars helpt u graag verder.

Wiebox makelaars kan u een groot assortiment van woningen aanbieden van klein tot groot, van een standaard woning tot een luxe Villa in alle prijsklasse. In Spanje wonen met je eigen zwembad? Wij maken het mogelijk. Voor eigen gebruik of voor de verhuur, bestaande bouw of nieuwbouw, appartement. Vraag voor meer informatie.

Wij helpen u vertrouwd kopen in Spanje met Nederlandstalige mensen.

Neem contact op