Wiebox makelaars
de
leukste van Nederland

Sluit je aan bij Wiebox makelaars en deel mee in het succes met Wiebox franchise.

Altijd al makelaar willen worden? Wil je je aansluiten bij een sterk merk? Bij ons kun je starten als partner. Vanuit het hoofdkantoor krijg je dan coaching en begeleiding en verzorgen wij de plaatsing op Funda, Jaap, Huislijn, marktplaats en nog veel meer zoals active social media's zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Wij begrijpen dat je als makelaar juist moet werken wanneer de klanten niet werken, om zo elke kans op verkoop mee te pakken. Wij vinden dat je als makelaar pas wat mag verdienen als je je werk goed gedaan hebt. Daarom werken wij op basis van No Cure No Pay. Opdrachtgevers betalen bij ons nooit intrekkingskosten. Door dicht bij je klanten te staan en te begrijpen wat ze zoeken ben je succesvol en heb je hun vertrouwen.

Naast een prominente Funda plaatsing met alle foto’s zorgen wij voor extra marketing via social media en internet zoals Google. Als een kandidaat-koper op de sterke punten van de woning zoekt, zorgen wij dat de woning op het scherm komt.

Wiebox

Wiebox makelaar worden? Wiebox is een modern, actief, succesvol en dynamisch makelaars kantoor. Wiebox makelaars zijn flexibel en gedreven. Wil je ook makelaar worden? wij staan voor al je vragen. Wil weten wat de mogeijkheden zijn, bel ons

Neem contact op
 

Klanten

Kies je voor Wiebox makelaars dan kies je voor een sterk merk. Een sterk merk geeft meer klanten. Wiebox makelaars de waarde van een onderscheidende positionering van Wiebox makelaars.

Neem contact op
 

Hypotheken

Wiebox makelaars werkt samen met Hypotheek Visie Dit vergroot de gezamelijke slagkracht. Doordat we onze klanten van een onafhankelijk hypotheekadvies kunnen voorzien staan we sterk in de markt! Hypotheek Visie helpt je graag verder.

Neem contact op