Werken als makelaar zonder diploma

Werken als makelaar zonder diploma: bij Wiebox makelaars kan het! Bij ons kun je starten als je de opleiding tot makelaar nog niet hebt afgerond. Je wordt bij ons dan partner, en kunt zelfstandig aan de slag als Wiebox makelaar.

Natuurlijk hoef je niet alles alleen te doen als je werkt als makelaar zonder diploma. Wiebox makelaars biedt veel coaching en begeleiding vanuit het hoofdkantoor. Zo leren onze ervaren makelaars jou wat het inhoudt om Wiebox makelaar te zijn. Dit is voornamelijk passie voor het vak: wij werken wanneer de klant niet werkt. Dus ook op zaterdag; we benutten alle verkoopmogelijkheden optimaal. Snelheid van handelen en extra marketing voor woningen staat bij ons centraal. Wij verzorgen de plaatsing van objecten op Funda, Huislijn, Jaap, Trovit, Marktplaats en andere websites. Dankzij een directe koppeling met Funda wordt een woning prominent geplaatst met alle foto’s. Daarnaast zorgen we voor extra marketing via ntrenet zoals Google, zodat kandidaat-kopers woningen te zien. Mede door jouw eigen social media gebruik zullen de woningen in jouw regio extra aandacht krijgen

De kantoren van Wiebox makelaars zijn aangesloten bij de brancheorganisatie van VBO Makelaars. Wij werken op No Cure No Pay basis: als makelaar verdien je als je je werk goed doet. Dit geeft vertrouwen aan onze klanten.

Wil jij werken als makelaar zonder diploma? Kom snel in contact met ons en bespreek de mogelijkheden!