Beginnen als makelaar bij Wiebox makelaars

Beginnen als makelaar is een stap waar je misschien al lang naar uit kijkt. Bij Wiebox makelaars kan het zonder diploma! Je kunt bij ons als partner aan de slag, waarbij je veel coaching en begeleiding vanuit ons hoofdkantoor ontvangt. Er zijn een aantal zaken waar je aan kunt denken als je wilt beginnen als makelaar.

Beginnen als makelaar: hoe zit het?

Als je begint als makelaar schrijf je je in bij de Kamer van Koophandel; je hebt nu een onderneming. Een beginnende makelaar werkt vaak vanuit huis of in samenwerking met Hypotheek Visie.  Zo heb je geen kosten voor een bedrijfspand en hoef je je winst niet aan huur te spenderen. Toch is het wel zaak om na te denken over een professioneel kantoor wanneer je er klanten wilt ontvangen of personeel aanneemt. Natuurlijk krijg je te maken met veel administratie en belasting waar je voorheen niet aan hoefde te denken. Je kunt al deze zaken zelf regelen, of het uitbesteden aan een boekhouder of accountant. Ook zul je veel gaan bellen als je begint als makelaar. Gebruik je hiervoor een zakelijke telefoonrekening? Of bel je mobiel? Zoek goed uit welke optie en welke bundel voor jou voordelig kan zijn. Als Wiebox makelaar werk je op No Cure No Pay basis. Wij bieden de klant kwaliteit: we zetten net dat stapje extra en handelen snel.

Samenwerking met Hypotheek Visie geeft je een snelle start, want de leads komen al vanaf dag 1 binnen. De samenwerking heeft een bewezen succes. De hypotheek adviseur heeft dagelijks mensen aan tafel die willen verhuizen en hulp nodig hebben met de aankoop van hun nieuwe woning. Daar sta jij dan meteen klaar voor. 

Wil jij beginnen als makelaar en je aansluiten bij Wiebox makelaars? Goed idee! Wij gaan graag met je in gesprek.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op.