Wiebox makelaar worden

Jouw toekomst als een makelaar?

Je bent ambitieus, en je wilt graag makelaar worden en je hebt al of niet een afgeronde KRMT of RMT-opleiding en je overweegt zelf te gaan ondernemen? Maar twijfelt over hoe en waar? Heb je een visie over waar de makelaardij in de toekomst naar toe gaat en durf je dit ook na te streven? Heb je nog geen opleiding in de makelaardij maar bent wel bereidt deze in de toekomst te gaan volgen? Dan kan Wiebox makelaars wat voor jou betekenen. 

Wie zoeken wij?

Wiebox makelaars groeit en is op zoek naar makelaars die een eigen vestiging willen openen en zo onderdeel willen uitmaken van Wiebox makelaars.

Jij staat met passie en energie in het makelaarsvak en bent toe aan een nieuwe stap: ondernemen als zelfstandig makelaar. Jij wilt een eigen kantoor, werkgebied, waar je kan werken aan je netwerk, lokale kennis en ondernemerschap. Je hebt al of niet een afgeronde RMT-opleiding of bent een KRMT-er met ambitie, of wil je dit graag worden maar hebt nu nog niets van al deze opleidingen? Je hebt een duidelijke toekomstvisie, hebt al ruim ervaring: van klantcontact, onderhandelen tot dossiervorming. Jouw klanten zijn áltijd tevreden. Nog beter: jij hebt ook kennis en ervaring met BOG, nieuwbouwprojecten en Hypotheken. 

Wat bieden wij?  

Wiebox makelaars ontzorgt en geeft jou een stevige basis om te starten als succesvol makelaar. Wij zijn een landelijk opererende franchise organisatie. Wij geloven dat we in deze dynamische markt het verschil kunnen maken door perfecte service en optimale aanwezigheid op internet. Zo zijn al onze kantoren aanwezig op de diverse sociale media, hebben ze een eigen Wiebox website en worden vanuit de centrale organisatie alle websites continu geoptimaliseerd. Onze makelaars hebben een eigen exclusief werkgebied. Het Logo en de Wiebox makelaars kleuren zorgen voor een hoge herkenbaarheid bij consumenten. Er is een uitgekiende mix aan diensten en materialen beschikbaar die de Wiebox makelaars een voorsprong geven. Niet alleen in zijn fysieke presentatie met frisse, moderne materialen met een goed verhaal, maar met name ook online. Wiebox makelaars centrale organisatie zorgt ervoor dat jij je niet zorgen hoeft te maken om administratie, (digitale) marketing activiteiten als e-mail marketing, SEO en social media en 24/7 bereikbaar zijn.  Vanuit de organisatie word je vanaf het begin af aan ondersteund. Binnen drie maanden kunnen wij samen met jou een vestiging openen. Bij de navolgende onderdelen word je volledig ondersteund:  

  • Keuze locatie
  • Onderhandelingen huurcontract
  • Keuze vorm van rechtspersoon, oprichtingsakten, management- en aandheelhoudersovereenkomsten
  • Inbreng kennis en kunde op het gebied van templates, relaties en nieuwbouwadviezen
  • Indien gewenst een 100% financiering van aanloopkosten (huur, marketing, abonnementen, salarissen, inventaris en inrichting)
  • Volledige administratie van de vestiging, salarisadministratie, btw en vpb aangiften, jaarrekeningen en maandrapportages

Kortom: jij focust je op de beste zijn in je vak en werkgebied en wij zorgen voor alle randzaken. 

Welkom bij Wiebox makelaars    "we doen het samen"