Makelaar in Dordrecht

Wiebox makelaars is een makelaar gevestigd in Dordrecht. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van vastgoed, verhuur en hypotheken. Met vele jaren ervaring en twee kantoren (in Dordrecht en Gorinchem) weten wij waar mensen die een makelaar willen huren om vragen. Een persoonlijke benadering, laagdrempeligheid, flexibiliteit en een goede bereikbaarheid: dat is waar wij voor staan. Met Wiebox makelaars kies je voor een makelaardij die echt met je samenwerkt.

Wiebox makelaars zijn altijd bereikbaar, ook in het weekend. Dat is geen reclamekreet, maar realiteit. Huizen verkopen en aankopen doe je immers samen!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Neem voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een makelaar van Wiebox makelaars te Dordrecht gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 078 2060311 en door middel van het online contactformulier.

Laagdrempelige makelaars: wij zijn er voor iedereen

De makelaars van Wiebox makelaars beschikken over de ervaring en deskundigheid om jou op een professionele en daadkrachtige manier bij te staan. Als laagdrempelige en toegankelijke makelaardij zijn we er voor iedereen, van starters tot gezinnen en oudere stellen.

  • Aankoop: wij begeleiden je bij het vinden en kopen van het huis van je dromen. Hierbij werken we op basis van 4 overzichtelijke fases.
  • Verkoop: wanneer je wilt verhuizen uit omgeving Dordrecht en je woning verkocht moet worden kun je Wiebox Makelaars inschakelen voor een effectieve verkoopstrategie.
  • Verhuur: als makelaar beschikken wij over de mogelijkheden om snel een huurder te vinden en zo leegstand te beperken.
  • Hypotheken: naast makelaarsdiensten kunt u ook bij ons terecht voor hypotheekadvies.

Flexibel en persoonlijk

Als moderne en dynamische makelaardij hebben wij flexibiliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Wanneer we zeggen altijd voor je klaar te staan menen we dat ook echt. Onze makelaars zijn namelijk goed bereikbaar en dus ook in het weekend. Het kopen of verkopen van een woning doe je immers met elkaar. Onze werkwijze heeft geleid tot een hoge klanttevredenheid, zoals ook blijkt uit onze vele positieve Funda beoordelingen.

De meest flexibele makelaar van Gorinchem en Dordrecht

Kom in contact

Wiebox makelaars helpt je graag met de aankoop, verkoop of het verhuur van een woning in omgeving Dordrecht. Om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze makelaars in te plannen kun je telefonisch contact opnemen via 078 2060311. Wil je je woning in de verkoop zetten? Schakel ons dan om voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Dit verplicht je tot niets en geeft een indruk van de waarde van jouw huis of appartement.