Makelaar in Gorinchem

Wiebox makelaars is een makelaarskantoor in Gorinchem en omstreken. Als makelaar staan we mensen bij een nieuwe woning willen kopen, hun huis willen verkopen, vastgoed willen verhuren. Vele jaren ervaring hebben ons geleerd wat mensen in een makelaar zoeken. Toegankelijkheid en een persoonlijke aanpak, iemand die altijd klaar staat, een makelaar die flexibel is. Precies dat is wat je bij Wiebox Makelaars krijgt. Samen zorgen we dat de verkoop of aankoop van een woning vlekkeloos verloopt

Wiebox makelaars zijn altijd bereikbaar, ook in het weekend. Dat is geen reclamekreet, maar realiteit. Huizen verkopen en aankopen doe je immers samen!

Kennismaken? Neem contact op!

Als makelaar uit en voor Gorinchem maken we graag kennis met je. Wil je meer weten over wat voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Daarvoor kun je telefonisch contact opnemen via 018 3763824.

Professionele en daadkrachtige begeleiding

Of je een woning nu wilt kopen of verkopen, het is altijd een spannende stap. Zo vaak verhuizen mensen over het algemeen niet in hun leven. Een makelaar met ervaring, die weet wat jij meemaakt, is dan wel zo prettig. Wiebox Makelaars is een laagdrempelige makelaardij die er voor iedereen is. Wij helpen zowel starters, gezinnen als oudere stellen door middel van een professionele en daadkrachtige dienstverlening.

  • Aankoop: het vinden en kopen van jouw droomhuis doen we aan de hand van 4 stappen. We beginnen met een goede voorbereiding. Daarop volgen bezichtigingen en vergelijkingen. We gaan verder met onderzoek en onderhandelen en sluiten af met de overdracht.
  • Verkoop: als moderne verkoopmakelaar hebben we een effectieve verkoopstrategie ontwikkeld.
  • Verhuur: het vinden van een huurder kan erg tijdrovend zijn. Wij helpen je de duur van leegstand zo veel als mogelijk te beperken.

Persoonlijke benadering en flexibiliteit: altijd bereikbaar

Wij geloven dat het kopen en verkopen van een woning iets is dat je samen doet. Daarom onderhouden onze makelaars uit Gorinchem veel persoonlijk contact met onze klanten. Ook is het geen reclamepraatje als we zeggen dat we goed bereikbaar zijn. Wij zijn er ook in het weekend en ’s avonds om je vragen te beantwoorden en je te helpen. Onze aanpak zorgt voor een hoge klanttevredenheid. We verwijzen je graag naar de recensies op Funda of reviews van onze klanten.

De meest flexibele makelaar van Gorinchem en omstreken

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

De makelaars van Wiebox makelaars begeleiden je graag. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we bespreken hoe we jou van dienst kunnen zijn. Om dit gesprek aan te vragen kun je bellen naar 0183 763824. Wanneer je ons als verkoopmakelaar wilt inschakelen kun je tevens een gratis en vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Erg handig om alvast een schatting van de waarde van je woning te krijgen!