Wat is mijn huis waard?

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning of van een woning die je op het oog hebt? Wiebox makelaars helpt je daarbij, gratis! Wij hebben een ideale tool waarmee je eenvoudig en kostenloos de waarde van jouw huis kunt berekenen. Klik hier

Door alle data uit verschillende belangrijke databronnen te combineren kunnen wij een schatting geven van de waarde van alle koopwoningen in Nederland. Dit is geen officiële taxatie, maar vormt wel een perfect startpunt voor jouw research. Daarnaast geven we je ook belangrijke informatie over de woning zelf en over vergelijkbare woningen. Onze cijfers worden elke maand opnieuw berekend, zodat je verzekerd bent van een actuele waardebepaling.

Wij zijn zelf woonachtig in Gorinchem. We kennen de regio en hebben een groot netwerk met woningzoekenden en verkopers. Wij weten als geen ander wat er zich afspeelt in de regio en bij jouw thuis.Om je een goed afvies te geven komen we graag bij je thuis. We kijken samen naar de waarde die is afgegeven en passen dit aan op basis van de eigenschappen van jouw woning. Samen nemen we het stappenplan voor de mogelijke verkoop door. Dit doen we graag bij jou thuis en dit is gratis en vrijblijvend. Ben je op zoek naar een nieuwe woning? aan/verkopen doen "we samen". 

Wat is mijn huis waard?

Download hier onze brochure