Wiebox en Corona Virus

Je huis verkopen, waardebepaling, bezichtiging of OPEN HUIS.   

Wiebox makelaars is klantgericht. Je zult begrijpen dat de één meer impact ervaart van de recente Corona ontwikkelingen dan de ander, dus passen we ons plan aan op basis van de wensen en ideeën van jou. Dit kan in de praktijk betekenen dat je ervoor kiest om geen OPEN HUIS te organiseren, maar wel individuele bezichtigingen. Vind je het een goed idee om een OPEN HUIS te organiseren en past dit binnen de meest recente advisering vanuit het RIVM, dan kun je dit gewoon blijven doen.

Welke instructies gelden er voor concact bij ontvangst en bij bezichtigingen of andere contact momenten?   

In verband met uw en onze veiligheid moeten wij u de volgende vragen stellen:

• Bent u in de afgelopen twee weken in een land/regio geweest met wijdverspreide verspreiding van het Corona virus of heeft u de afgelopen twee weken contact gehad met een patiënt met het Corona virus? 

• Of heeft u zelf koorts met luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid)? Als het antwoord op één van deze vragen ‘ja’ is, vermijden wij fysiek contact en/of maken we een nieuwe afspraak

Het is van belang om bij een waardebepaling, bezichtiging of OPEN HUIS geven wij aan dat wij zelf geen klachten hebben en/of ziek zijn. Daarnaast is het van belang dat wij jullie informeren dat er in onze omgeving geen mensen ziek zijn. Maak aan de hand hiervan heeft u zelf de keuze of de afspraak doorgaat of niet.

Na een waardebepaling, bezichtiging of OPEN HUIS raden wij je aan om je huis schoon te maken en te desinfecteren, met name vaak aangeraakte gebieden zoals deurknoppen en kraanhandgrepen. 

Als het Corona virus zich de komende periode nog verder blijft ontwikkelen, dan overwegen wij om alternatieve verkoop methodes.

Je kan ook alternatieve marketingmogelijkheden overwegingen zoals videotours en andere methoden om virtueel een woning te bezoeken.

Informatie Coronavirus (COVID-19)

Algemeen adviseren wij iedereen continu waakzaam te zijn en de officiële berichtgeving over de ontwikkelingen rondom het Corona virus te blijven volgen. Laat je adviseren door wetenschappelijke/ Rijksoverheid informatiekanalen en niet door populaire media, die sensatiebelust kunnen zijn.

Informatiebronnen:

Bekijk hier onze algemene brochure