Huis verkopen in Gorinchem?

Let op waar je rekening mee moet houden

Verschil in prijs én kwaliteit

De tarieven, voorwaarden en geleverde diensten kunnen aanzienlijk verschillen per makelaar in Gorinchem. Wiebox makelaars kan je daar alles over vertellen.

Om die reden is het verstandig om altijd een lokale makelaar te nemen. Vraag Wiebox makelaars voordat je een makelaar kiest voor de verkoop van je woning.

Voorkom een te lage verkoopprijs van jouw woning

Door bij Wiebox makelaars tarieven op te vragen, krijg je een goed beeld van de kosten en mogelijkheden van de makelaar. De gratis waarde bepaling van Wiebox makelaars bevat in de regel ook van een gericht verkoopadvies (onder andere advies over de verkoopprijs en de verkoopstrategie).

Let goed op dat niet alleen de tarieven van makelaars verschillen, maar ook de waarde waarop zij jouw woning inschatten. Het is niet ongebruikelijk dat die inschattingen verschillen. Gebruik de vergelijking ook om daar een goed beeld van te krijgen, zodat jij jouw woning niet voor een te lage prijs verkoopt. Wiebox makelaars kan je juist hierbij een goed advies geven.

Wil je verkoopmakelaars in Gorinchem vergelijken?

Wij maken het mogelijk om eenvoudig de diensten en tarieven van Wiebox makelaars in Gorinchem te vergelijken. Je geeft eenmalig je wensen en voorkeuren aan, en je ontvangt vervolgens een vrijblijvend voorstel van Wiebox makelaars in Gorinchem. Deze offerte is gratis en vrijblijvend, en geven je inzicht in de makelaarskosten en mogelijkheden van Wiebox makelaar bij (eventuele) verkoop van jouw huis.

Vind een geschikte makelaar in Gorinchem

De keuze voor een makelaar kan zeer bepalend zijn voor het eindresultaat. Drie redenen waarom Wiebox makelaars een geschikte makelaar is.

Kies voor een ervaren makelaar

Een ervaren makelaar weet hoe de hoogste verkoopprijs behaald kan worden. Wij weten welke makelaars bovengemiddeld presteren. Wiebox makelaars is deze ervaren makelaar. WIj wonen in Gorinchem. Wij kennen de markt als geen andere. Wij weten wat er elke dag gebeurt. Door te wonen waar we werken zijn wij altijd overal van op de hoogte. Wij denken dat dit belangrijk is om makelaar te zijn. Daarnaast zijn wij door onze achtergrond en ervaring ook erg ervaren. Door de bouwkundige achtergrond, en daarnaast jaren lang actief te zijn geweest te in de financiële dienstverlening zoals, lokaal gewerkt bij de Rabobank in Gorinchem als adviseur hypotheken en vermogen kunnen wij je over alles adviseren en informeren. Kortom aan ervaring geen gebrek.

Hoge beoordeling

Zoek een makelaar met een hoge beoordeling. Deze makelaars hebben op het gebied van expertise, klantgerichtheid en prijs/kwaliteit de grootste kans jouw woning goed te kunnen verkopen. Wiebox heeft deze hoge beoordelingen, zo niet de hoogste in de regio. 

Besparen op kosten
Makelaars rekenen diverse bedragen als courtage. Wiebox makelaars heeft een erg scherp tarief, daardoor voorkom je hoge kosten. Meet weten? Bel, mail of app ons.