Beschrijving

Prachtige 3-kamer MAISONNETTE, Dit appartement is zeer royaal van afmeting met ruime balkons aan weerszijden, zodat je altijd zon, schaduw en uitzicht hebt. Het gaat hier om een appartement die over twee woonlagen is gegroepeerd en is gelegen op de eerste en de tweede verdieping. Ruimte, comfort en veiligheid verenigen zich binnen de voortreffelijke ambiance van het gewilde complex “STALKAARSEN”. Alle voorzieningen die het leven aangenaam maken bevinden zich op relatief korte afstand. De A27/A15 is op een steenworp afstand bereikbaar. Enthousiast geworden?

Indeling

De hoofdtoegang en de galerij worden afgesloten en zijn te openen vanuit de appartementen. Luxe afwerkingsniveau van de centrale hal en overige algemene ruimten met postboxen en lift. De woning is netjes, met een badkamer die gemoderniseerd is en wc. De hal geeft toegang tot de meterkast, de woonkamer, keuken , toilet en trapopgang naar de verdieping.
Toilet betegelde toiletruimte voorzien van een zwevend toilet. 
Keuken – ca. 7 m²
De keuken ligt aan de galerijkant van het appartement en is voorzien van een L-vormige keukenblok inclusief cv ketel.
Woonkamer – ca. 27 m²
Een sfeervolle ‘lichte’ woonkamer voorzien van een trapkast. Aangrenzend aan de woonkamer ligt een balkon over de hele breedte van het appartement.

Eerste verdieping

Centrale overloop met toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en inbouwkast. De inbouwkast is op de overloop gesitueerd
en voorzien van veel bergruimte.
Slaapkamer 1 – ca. 13 m²
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de galerijzijde en voorzien van 2 inbouwkasten en een deur naar het 2e balkon. 
Slaapkamer 2 – ca. 18 m²
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de gehele achterzijde.
Badkamer – ca. 4 m²
Geheel betegelde badkamer voorzien van een wastafelmeubel, een 2e toilet en mooie moderne doucheruimte. Ook is hier de
aansluiting aanwezig voor de wasmachine. Vloer: tegel , wanden: geheel betegeld, plafond: spuitwerk (wit)

Balkon

Aan de achterzijde is een groot balkon met veel zonlicht. Op de tweede verdieping is vanuit de ouderlijke slaapkamer aan de voorzijde een groot balkon.

Bijzonderheden

Gorinchem. De historische vestingstad Gorinchem ligt in het groene hart van Nederland aan de rand van Zuid-Holland en op de grens van Noord-Brabant en Gelderland. Eeuwenlang was Gorinchem aangewezen op de waterwegen die de wijde omgeving beheersten. Nog steeds speelt het water hier een belangrijke rol. Twee prachtige jachthavens ontvangen jaarlijks vele pleziervaartuigen en watersporters uit binnen- en buitenland. De Merwede, Maas en Linge en het natuurreservaat de Biesbosch liggen dan ook allen in de directe omgeving. Ligt Gorinchem centraal aan een knooppunt van waterwegen, voor het wegverkeer is dit eveneens van toepassing. De A27 is de verbinding tussen Amsterdam/Schiphol en Antwerpen, terwijl de A15 loopt van Rotterdam/-Europoort tot diep in het Duitse Ruhrgebied. Zo is Gorinchem vanuit alle windstreken eenvoudig te bereiken. Utrecht, Breda, Rotterdam en ‘s-Hertogenbosch liggen op minder dan 30 minuten autorijden van de stad verwijderd. Natuurlijk staat ook de trein tot uw beschikking. Tevens is de woning gelegen op loopafstand van diverse scholen en het medisch centrum. U hoeft Gorinchem overigens helemaal niet uit om te genieten van grootsteedse voorzieningen. Winkels, scholen, medische centra, Theaters en musea, Gorinchem heeft het allemaal. Er is een groot arsenaal aan sportvelden. Van atletiek tot honkbal en van waterpolo tot volleybal kunt u altijd bij een van de vele sportverenigingen terecht. Daarnaast is er een golfbaan op enkele minuten van de woning. Gorinchem heeft een bruisend uitgaansleven in de binnenstad, waar altijd wel iets te beleven is.

Kenmerken