Beschrijving

Deze appartementen bestaan uit een zeer ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Een gelijkvloers appartement heeft een privé terras, een penthouse heeft een prive terras en dakterras allen met zicht op de gemeenschappelijke tuin en zwembad.  Als u graag geniet van het Mediterrane klimaat en de rust dan bent u hier op uw plaats!

Slechts 40 minuten rijden naar de luchthaven van Alicante en 30 minuten naar de luchthaven van Murcia. 

Costa Blanca. Als u op zoek bent naar iets exclusiefs, stop met zoeken hier is het! CALLE ANTONIO MACHADO 

Zoekt u een appartement of woning in Spanje? Wij hebben een zeer groot assortiment woningen direct beschikbaar of nieuw te bouwen in alle prijsklasse. Rustig gelegen of binnen wandelafstand naar alle benodigdheden? Enkel voor eigen gebruik of alleen voor verhuur? 

Wij doen enkel Costa Blanca en een stukje Costa Calida. Dicht in de buurt van de kust en de golfgebieden. Wij werken samen met zeer gerespecteerde en betrouwbare partners in Spanje.

Lening nodig?  lokaal met Nederlandssprekende professionals? Zoals een advocaat en een notaris. We werken met een Nederlandssprekend makelaar in de regio die u vrijblijvend alle woningen kan laten zien. Of u nu kiest voor een bestaande bouw of een stuk grond waarop u zelf wilt gaan bouwen, alles is mogelijk!

Bel, mail of app Wiebox makelaars.

Kenmerken