Beschrijving

Wanneer u deze villa binnenstapt, zal u versteld staan van het uitzicht, de ultra moderne stijl en luxe afwerking.  Deze unieke villa's zijn ontworpen om volop te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Guardamar. Een combinatie van uitzicht op zee, natuur en een luxueuze levensstijl binnen wandelafstand naar Quesada en Rojales waar u alles kan vinden wat u nodig heeft. Duurzaam design, hoogwaardige afwerking en de unieke locatie onderscheid de villa's als een van de beste aan de Costa Blanca.

Ontworpen villa's met een totale oppervlakte van 252 m² met uitzicht over Guardamar en de zee. 
3 slaapkamers met allemaal en-suite badkamer en terrassen die uitkijken over de Sierra Del Recorral. 
Vanaf het infinity zwembad kunt u genieten van het mooie uitzicht en de natuur die Rojales te bieden heeft. 
Het natuurlijke licht in de benedenverdieping zorgt ervoor dat u in deze ruimte extra slaapkamers, badkamers, hobby-ruimte kan toevoegen of gewoon meerdere wagens kan parkeren.

In de prijs inbegrepen : Infinity zwembad van ( 9m bij 2,75m ) , Keukenapparaten ( Siemens of gelijkaardig ) , airco volledig geinstalleerd, aangelegde tuin, led verlichting zowel intern als extern en elektrische rolluiken.

Als u op zoek bent naar iets exclusief, stop met zoeken hier is het! Vanaf: € 455.000,= 

Costa Blanca. Als u op zoek bent naar iets exclusiefs, stop met zoeken hier is het! 

Zoekt u een appartement of woning in Spanje? Wij hebben een zeer groot assortiment woningen direct beschikbaar of nieuw te bouwen in alle prijsklasse. Rustig gelegen of binnen wandelafstand naar alle benodigdheden? Enkel voor eigen gebruik of alleen voor verhuur? 

Wij doen enkel Costa Blanca en een stukje Costa Calida. Dicht in de buurt van de kust en de golfgebieden. Wij werken samen met zeer gerespecteerde en betrouwbare partners in Spanje.

Lening nodig?  lokaal met Nederlandssprekende professionals? Zoals een advocaat en een notaris. We werken met een Nederlandssprekend makelaar in de regio die u vrijblijvend alle woningen kan laten zien. Of u nu kiest voor een bestaande bouw of een stuk grond waarop u zelf wilt gaan bouwen, alles is mogelijk!

Bel, mail of app Wiebox makelaars.

Kenmerken