Beschrijving

Prachtige zuid georiënteerde villa gelegen op het prestigieus Las Colinas Golf Resort!

Omgeven door natuur en rust met mooie open vergezichten. Gebouwd met kwaliteitsmaterialen op een ruim perceel.

In de prijs inbegrepen: Alle keukentoestellen ( Siemens, Bosch of gelijkaardig ), electrische rolluiken in de slaapkamers, vloerverwarming in de badkamers, airco volledig geinstalleerd en led verlichting.

Las Colinas Golf is een exclusief wooncomplex met ruime afstanden tussen de woningen, gelegen rondom een 18-holes championship golfbaan.

Naast een bevoorrechte ligging niet ver van de kust, in een vallei omgeven door heuvels ten zuiden van Alicante, biedt dit complex een volledig sport, vrijetijds, verblijfs en horeca-aanbod met niet alleen de golfbaan, maar ook een Private Beach Club aan de rand van het strand.

Sinds de opening in de zomer van 2010 heeft het complex een prestigieuze internationale reputatie opgebouwd dankzij bepaalde aspecten. De belangrijkste zijn: het ontwerp van de woningen, het hoge niveau van de aangeboden diensten en voorzieningen, de instandhouding van de natuurlijke omgeving en de uitmuntende golfbaan. Die golfbaan behoort volgens het Britse magazine Golf World tot de 100 beste van het Europese vasteland en won in 2015 en 2016 de prijs
' Beste Golfbaan van Spanje' op de World Golf Awards. Bovendien won Las Colinas in 2017 de prijs 'Beste Villa resort van Europa' en in 2015, 2016 en 2017 de prijs van 'Beste Villa resort van Spanje' op de World Travel Awards.

Las Colinas onderscheidt zich onwille van de privacy, de natuurlijke schoonheid, een uitzonderlijk klimaat, de uitstekende verbindingen en de strikte milieuvriendelijkheid. Zowel de infrastructuren als de woningen, de golfbaan en de overige voorzieningen zijn zorgvuldig geintegreerd in de omgeving.

Maximale privacy en veiligheid: gelegen in een vallei van 330 hectaren omgeven door voldoende hoge heuvels om een natuurlijke afscherming te vormen.
Op die manier wordt de privacy van het complex gewaarborgd. Bovendien is er slechts 1 toegang, voorzien van 24u bewaking.

Iedereen die een bezoekje brengt aan Las Colinas wordt ondergedompeld in een compleet andere wereld!

In slechts 10 minuten rijden bent u in het centrum van San Miguel De Salinas en La Fuente Commercial Centre in Villamartin met een goed aanbod van bars en restaurants, 20 minuten rijden naar de mooiste stranden van de Costa Blanca, 25 minuten naar de luchthaven van Murcia en 55 minuten naar de luchthaven van Alicante.

Lening nodig?  lokaal met Nederlandssprekende professionals? Zoals een advocaat en een notaris. We werken met een Nederlandssprekend makelaar in de regio die u vrijblijvend alle woningen kan laten zien. Of u nu kiest voor een bestaande bouw of een stuk grond waarop u zelf wilt gaan bouwen, alles is mogelijk!

Bel, mail of app Wiebox makelaars.

Kenmerken