Beschrijving

Nieuwe appartementen op slechts 8 km van het centrum van de stad Alicante en 3 km van het strand. Superieure kwaliteiten in hun afwerkingen, kitchenette, 2 slaapkamers, 2 badkamers en terras waar u geniet van het mediterrane klimaat. 

Het heeft een zwembad en gemeenschappelijke tuin ruimtes. Slechts 10 minuten van de luchthaven van tangen en 45 van Murcia.

Wanneer u dit  appartement binnenstapt, zal u versteld staan van het uitzicht, de ultra moderne stijl en luxe afwerking. Deze unieke appartementen zijn ontworpen om volop te genieten van het prachtige uitzicht. Een combinatie van uitzicht op zee, natuur en een luxueuze levensstijl. Duurzaam design, hoogwaardige afwerking en de unieke locatie onderscheid, en de beste aan de Costa Blanca.

Ontworpen appartementen  hebben 2 slaapkamers met allemaal en-suite badkamers en terras. Vanaf het zwembad kunt u genieten van het mooie uitzicht en de natuur die de regio te bieden heeft. 

In de prijs inbegrepen : zwembad, Keukenapparaten ( Siemens of gelijkaardig ) , airco volledig geïnstalleerd, aangelegde tuin, led verlichting zowel intern als extern en elektrische rolluiken.

Costa Blanca. Als u op zoek bent naar iets exclusiefs, stop met zoeken hier is het!

Zoekt u een appartement of woning in Spanje? Wij hebben een zeer groot assortiment woningen direct beschikbaar of nieuw te bouwen in alle prijsklasse. Rustig gelegen of binnen wandelafstand naar alle benodigdheden? Enkel voor eigen gebruik of alleen voor verhuur? 

Wij doen enkel Costa Blanca en een stukje Costa Calida. Dicht in de buurt van de kust en de golfgebieden. Wij werken samen met zeer gerespecteerde en betrouwbare partners in Spanje.

Lening nodig?  lokaal met Nederlandssprekende professionals? Zoals een advocaat en een notaris. We werken met een Nederlandssprekend makelaar in de regio die u vrijblijvend alle woningen kan laten zien. Of u nu kiest voor een bestaande bouw of een stuk grond waarop u zelf wilt gaan bouwen, alles is mogelijk!

Bel, mail of app Wiebox makelaars.

Kenmerken