Beschrijving

Nieuw project met moderne appartementen gelegen in El Razo, 2 km van de prachtige stranden in Guardamar en naast de natuurlijke park van La Mata. 
Wijd open gemeenschappelijke ruimtes met zwembad om te genieten en te ontspannen. Casta Blanco.

De appartementen beschikken over een woon/eetkamer, open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Dit appartement is 83.75m2, gelegen op de 1ste verdieping en heeft een eigen terras, op 18m 2. Ondergrondse parkeerplaats en berging inbegrepen in de prijs. 

30 minuten rijden naar luchthaven Alicante of Murcia airport

Zoekt u een appartement of woning in Spanje? Wij hebben een zeer groot assortiment woningen direct beschikbaar of nieuw te bouwen in  alle prijsklasse. Rustig gelegen of binnen wandelafstand naar alle benodigdheden? Enkel voor eigen gebruik of alleen voor verhuur? 

Wij doen enkel Costa Blanca en een stuk Costa Calida. Dicht in de buurt van de kust en de golfgebieden. Wij werken samen met zeer gerespecteerde en betrouwbare partners in Spanje.

Lening nodig?  lokaal met Nederlandssprekende professionals? Zoals een advocaat en een notaris. We werken met een Nederlandssprekend makelaar in de regio die u vrijblijvend alle woningen kan laten zien. Of u nu kiest voor een bestaande bouw of een stuk grond waarop u zelf wilt gaan bouwen, alles is mogelijk!

Bel, mail of app Wiebox makelaars.

Kenmerken