Omschrijving

Het complex combineert de elementen van de ruimte, uitzicht op de bergen en natuurpark. De appartementen zijn zo ontworpen dat alle belangrijkste kamers de maximale directe verlichting hebben. Alle appartementen hebben een parkeerplaats en berging.

Xeresa del Monte is gelegen in de stad van XERESA, 30 minuten van Valencia en 70 km van de luchthaven, naast de snelweg AP7.
In een natuurlijke omgeving genaamd 'El racó de Caudeli' kunt u genieten van het adembenemende uitzicht met slechts 2 km van het strand van Gandia.

Costa Blanca. Als u op zoek bent naar iets exclusiefs, stop met zoeken hier is het!

Zoekt u een appartement of woning in Spanje? Wij hebben een zeer groot assortiment woningen direct beschikbaar of nieuw te bouwen en alle prijsklasse. Rustig gelegen of binnen wandelafstand naar alle benodigdheden? Enkel voor eigen gebruik of alleen voor verhuur? 

Wij doen enkel Costa Blanca en een stukje Costa Calida. Dicht in de buurtvan de kust en de golfgebieden. Wij werken samen met zeer gerespecteerde en betrouwbare partners in Spanje.

Lening nodig?  lokaal met Nederlandssprekende professionals? Zoals een advocaat en een notaris. We werken met een Nederlandssprekend makelaar in de regio die u vrijblijvend alle woningen kan laten zien. Of u nu kiest voor een bestaande bouw of een stuk grond waarop u zelf wilt gaan bouwen, alles is mogelijk!

Bel, mail of app Wiebox makelaars.

Kenmerken